3 dagen Belgische Ardennen met survival activiteit

Voor het eerst bij Travel-Care; Survivallen! Wees gerust, we slapen niet in tenten, lopen geen kilometers en gaan geen vlotten bouwen. Wel hebben we een actief programma voor jullie in gedachten.

Programma:
Dag 1:
We vertrekken in de ochtend en komen eind van de middag aan bij ons hotel.

Dag 2:
Het programma van de zaterdag delen we naar eigen inzicht in, we gaan dit weekend in ieder geval ons geluk beproeven bij het rots klimmen, we maken een boottocht en brengen een bezoek aan de grotten van Han sur Lesse.

Dag 3:
Op zondag verlaten we rond de middag het hotel en rond de avond arriveren we weer bij onze opstapplaats.

Hotel:
Castel De Pont-à-Lesse Dinant is een stijlvol kasteel uit de 18e eeuw met veel faciliteiten. Het hotel is omgeven door veel groen en op het domein kun je heerlijk wandelen. 

Faciliteiten:
Castel De Pont-à-Lesse Dinant heeft een grote tuin, zonneterras en een lounge. Je kunt gratis gebruik maken van centrale WIFI of ter ontspanning een duik nemen in het overdekte zwembad. Ter plaatse kun je ook een fiets of mountainbike huren. 

Al onze meerdaagse reizen waarvoor wij zelf het vervoer regelen zijn:
Inclusief:
• Vervoer van en naar de bestemming vanaf de opstapplaats
• Genoemde excursies/ entree
• *Ontbijt
• Begeleiding tijdens de reis

Exclusief:
• Verzorging (lunch, eten en drinken)
• Privé uitgaven

Alle meerdaagse reizen zijn inclusief en exclusief bovenstaande tenzij duidelijk anders vermeld bij de betreffende dagtocht. In het geval dat er meerdere reizigers dichterbij een andere opstapplaats wonen, wordt hier nog een opstapplaats aan toe gevoegd.